Integratieve Psychotherapie?

Therapie? Daar ga je pas naartoe als je helemaal vastloopt in het leven. Dit dacht ik vroeger en wat heb ik mezelf hiermee te kort gedaan.

Integratieve Therapie leert je liefdevol te zorgen voor jezelf wanneer iets voortdurend je rust verstoort en spanning geeft. Het leert je om je te verbinden met die gevoelens en eigenschappen in jezelf die je het liefste ver van je weg houdt. Het geeft rust en energie wanneer je niet meer hoeft te strijden of blokkeren. Je doorbreekt destructieve patronen, leert staan voor wie je van origine bent en ontwikkelt ruimte om verder te groeien.

Mijn ervaring is dat therapie mij ruimte heeft gegeven om eindelijk concrete stappen te zetten in het vervullen van mijn dromen. Een traject bestaat uit meerdere fases.

Ontmoet Jessica

Kom in de Rust, Kom in OpStand wanneer werken, leven of geloven moeizaam wordt.

Ik droom ervan dat jij jezelf ontdekt zoals je van origine in de schepping bedacht bent. Jij bent nodig met al je kwaliteiten. Ik droom ervan dat jij zonder oordeel over jezelf of de ander liefde en wijsheid kan ontvangen en doorgeven. Dat is niet vanzelfsprekend, want het echte leven is soms rauw, hard en oneerlijk. Er overkomen ons dingen waarover we geen regie hebben, die kunnen ons gevoelloos achterlaten. Ik ken dat ook…

Na een onrustige jeugd met internationale verhuizingen in een hoogbegaafd gezin, heb ik een eigen ontdekkingstocht afgelegd naar wie ik ten diepste ben. Ik heb geleerd rust te ervaren, te luisteren naar mijn lichaam en mijn emoties serieus te nemen. Zo leerde ik om regie te pakken over mijn leven, daardoor sta ik nu krachtiger in het leven.

Blog

Elke maand schrijf ik een blog waarin ik geloven, bijbel, leven en OpStaan met elkaar verbindt.

Voor jou?

Wordt jouw innerlijke rust soms ruw verstoord in het leven? Herken je dat je overspoeld wordt door je omstandigheden, gevoelens van afwijzing, moeizame relaties of overschreden grenzen? Loop je vast met onhandige patronen in je leven die je de vrijheid ontnemen om zelf te kiezen?

Dit wil je niet en je kan het écht aanpakken!

Jij kunt stappen zetten als je voelt dat je wat hulp kan gebruiken in:

– het beter en meer ontspannen voor jezelf zorgen;

– het liefdevol en eerlijk vormgeven van je relaties;

– het positief en krachtig vormgeven van je toekomst.

Ik loop graag een tijdje met je op als Christelijk Integratief Therapeut i.o. Daarom wil ik je van harte welkom heten bij OpStand.

In de praktijk

Hoe ziet een traject eruit?

Een intakefase van 3 tot 4 gesprekken. Hierin bespreken we je vragen en levensverhaal, zodat ik je goed leer kennen.

Een behandelfase waarin we jouw heelwording bewerken. Tijdens deze fase gaan we aan de slag met de oorsprong van je klachten, het verwerken van moeilijke periodes in je leven en het doorbreken van patronen. Daarvoor werken we veel met je voorstellingsvermogen.

We sluiten af met een fase van toepassen in het dagelijks leven. Je gaat oefenen in relaties en situaties die je lastig vindt en daarin succeservaringen opdoen.

Voor een sessie hanteer ik een tarief van 75 euro per gesprek. Gesprekken bij OpStand, Praktijk voor Christelijke Integratieve Psychotherapie (i.o.) worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.